Haal- en brengservice

BD Executive Solutions biedt haal- en brengservices, vip-shuttlevervoer en thuisbrengservices aan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld op uw evenement als thuisbrengservice aanwezig zijn of een haal- en brengservice verzorgen.

 

Dit kan in de auto’s of busjes zijn die u heeft geregeld. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u regelen.

 

Wij gaan graag met u om de tafel, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Denk aan een shuttle service, thuisbrengservice, haal- en brengservice of een Valet Parking. Bij BD nemen we graag de voordelen met u door!

 

Neem gerust contact met ons voor een prijsindicatie en de mogelijkheden. Onze chauffeurs rijden voor een tarief van € 19,50 per uur.

VIP-shuttles op evenementen

Tijdens een evenement of festival artiesten snel van A naar B krijgen? Vaak is het festivalterrein erg groot. Dit heeft dan ook zo zijn negatieve gevolgen op de logistiek achter de schermen. Het rijden in Gators is zowel niet comfortabel als professioneel.

 

BD biedt de oplossing! Wij verzorgen de hele logistiek van de artiesten in de vorm van VIP-Shuttles. Met onze ervaring en expertise zorgen wij voor een uitstekende infrastructuur achter de schermen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle artiesten netjes op tijd bij hun stage zijn.

 

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard kunnen de VIP-Shuttles ook voor andere doeleinden worden ingezet.