MOBILITEITSDIENSTEN

BD Executive Solutions is een frisse en veelzijdige onderneming in de mobiliteitsbranche. BD verleent diverse mobiliteitsdiensten door heel Europa. Of het nu gaat om chauffeursdiensten, shuttle-services, een valet parking of het volledig uit de hand nemen van alle mobiliteit tijdens een event. Met ons uitgebreide netwerk aan professionals garanderen wij te allen tijde een onderscheidende service. 

Al onze chauffeurs zijn persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd voor de dienst die uitgevoerd wordt. Wij stralen excellentie en professionaliteit uit, wat reflecteert op onze uitgevoerde werkzaamheden. Alle studentchauffeurs worden gescreend door middel van een Verklaring Omtrent Gedrag en zorgvuldig geselecteerd op onder andere voorkomen, uitstraling, gedrag en intellectueel vermogen. Daarnaast kijken wij naar hun rijervaring, inschattingsvermogen en moeten zij de zeer strikte chauffeursproeven behalen.

 

Met brede ervaring en kennis in de dienstverlening, commercie en mobiliteitsbranche willen wij een organisatie met medewerkers die zich volledig inzet voor onze klanten.

 

Rijdt een van onze chauffeurs u bij de volgende rit?

ONS TEAM

Ons team bestaat uit een grote groep enthousiaste medewerkers. Voor de meest voorkomende vragen treft u hieronder de contactpersonen. 

J.B. Delsman

S.R.A. Bedö

+31 (6) 19 66 75 70

Job@bdexecutivesolutions.com

+31 (6) 37 22 56 14

Sandor@bdexecutivesolutions.com