Professionele chauffeurs

Doordat wij onze chauffeurs zorgvuldig selecteren willen wij onze visie doorzetten en behouden. Zo worden onze chauffeurs gescreend door middel van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en moeten zij de strikte chauffeursproeven behalen.

 

Naast de screening selecteren wij onze studentchauffeurs nauwkeurig op voorkomen, uitstraling, houding, rijervaring en inschattingsvermogen.

 

Nadat zij door de chauffeursproeven zijn gekomen, volgen zij een speciale cursus om de vaardigheden uit te breiden.

Voordelen van een privéchauffeur

Een privéchauffeur inhuren levert in verschillende situaties voordelen op. Als u ’s avonds nog een diner of receptie heeft, is dit dé ideale oplossing. U kunt ervoor kiezen om zelf heen te rijden, maar wij kunnen u ook heenrijden. Ook dierbare personen weg laten brengen in uw eigen auto naar bijvoorbeeld het vliegveld is geen enkel probleem.

 

Zakelijk is een privéchauffeur misschien nog wel aantrekkelijker. Omdat u met een privéchauffeur onderweg genoeg tijd heeft om nog even wat voor te bereiden of te werken. Hierdoor van uw reistijd uw werktijd.

Chauffeurs voor evenementen

Ook voor uw evenement is het interessant één van onze diensten in te zetten. Hierbij worden onder andere onze ervaren privéchauffeurs ingezet. U kunt uw gasten ook een thuisbrengservice aanbieden.


Bij een tekort aan parkeerplekken rondom uw bedrijfspand levert u uw gasten een extra service doormiddel van een Valet Parking of shuttle-service.


De medewerkers van BD zorgen ervoor dat uw gasten geen moeite hoeven te doen om een parkeerplek te vinden. Wij vangen uw gasten op bij de locatie, heten hen van harte welkom en parkeren hun auto op het verderop gelegen parkeerterrein. Wanneer uw gasten aangeven dat ze naar huis willen, wordt hun auto weer voorgereden.