Wat houdt een valet parking in?

Tijdens evenementen en privéfeesten kan er gebruik gemaakt worden van valet Parking. De medewerkers van BD zorgen ervoor dat uw gasten geen enkele moeite hoeven te doen om een parkeerplaats te vinden.

 

Wij vangen uw gasten op bij de locatie, heten hen welkom en parkeren hun auto op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer uw gasten aangeven dat ze naar huis willen, wordt hun auto weer voorgereden. 

 

Wij verzorgen het volledige concept inclusief de aankleding.

Hoe gaan wij te werk?

Bij BD Executive Solutions verzorgen we zoals gezegd het volledige concept. Vanaf de eerste kennismaking onderhouden wij het contact zorgvuldig. We gaan met de klant om tafel en bespreken de wensen.

 

Na kennisgemaakt te hebben kijken wij naar parkeergelegenheden rondom uw terrein. Vaak maken wij door middel van beelden uit de lucht een voorstel en een aanbeveling. Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel, gaan wij aan de slag!

Mogelijkheden valet parking

In principe kan een valet parking op ieder gewenste locatie plaatsvinden. Of het nou midden in de stad, bij een autodealer of voor een kasteel: het maakt voor ons vrij weinig uit. Uiteraard moet er gekeken worden naar een plek in de buurt wat als parkeerplaats kan figureren.

 

Wilt u meer informatie? Of vraagt u zichzelf af of ons concept ook bij u mogelijk is? Neem gerust eens contact contact op. Wij nemen graag de situatie met u door.