Werken in de bediening

WERK SAMEN MET JOUW VRIENDEN IN DE BEDIENING!

Ben jij gemaakt voor de horeca? Of heb je nog nooit gewerkt in de bediening, maar lijkt het je wel heel erg leuk? Kom dan werken bij Studentmedewerker.nl! De hele zomer door werk je op verschillende locaties in verschillende plaatsen. Als jij het fijn vindt om op één vaste locatie te werken, dan is dat geen enkel probleem!

Lijkt het je leuk om samen met je vrienden werken? Ook dit kan bij Studentmedewerker.nl! Plan nu jouw sollicitatiegesprek in en wie weet werk jij binnenkort wel samen met je vrienden!

EEN BIJBAAN BIJ STUDENTMEDEWERKER.NL!

Werken op evenementen en op festivals? Wordt onze nieuwe collega en plan jouw sollicitatiegesprek in! Nadat jij bent aangenomen neem je deel aan het opleidingstraject van Studentmedewerker.nl. Hierin wordt jij opgeleid tot een echte professional in het horecavak!

Minimaal 18 jaar

Uitsluitend studenten die 18 jaar of ouder zijn, kunnen bij Studentmedewerker.nl aan de slag. 

HBO of WO student

Bij Studentemdewerker.nl werken wij voornamelijk met HBO en WO studenten, maar ook MBO studenten zijn welkom.

Ervaring in de horeca

Wij werken vooral mensen die al wat ervaring op hebben gedaan, maar natuurlijk ben je ook welkom als je niet zoveel ervaring hebt.

Studentmedewerker.nl
Studentmedewerker.nl

WERK SAMEN MET JE VRIENDEN!

BD Executive Solutions BLOK

HEB JE NOG VRAGEN OVER EEN BIJBAAN BIJ STUDENTMEDEWERKER.NL?

Voel je niet bezwaard en neem gerust contact met ons op! Wij zullen je alle ins en outs vertellen over jouw werkzaamheden. Wat je kan verwachten en wat wij van jou verwachten. Dit kan via het contactformulier, via de mail of via een gesprek over de telefoon. 

Horecamedewerker

Horecabijbaan

Shortcuts

Copyright © 2019 Studentmedewerker.nl