Werken in stadions

WERKEN TIJDENS VOETBALWEDSTRIJDEN!

De sfeer proeven in het stadion van jouw favoriete voetbalclub? Bij Studentmedewerker.nl kan het maar zo! Tijdens verschillende voetbalwedstrijden verzorgen wij de bediening in skyboxen en lounges. Hier ben jij het visitekaartje voor de organisatie. Daarnaast vinden er in verschillende stadions naast sport ook andere evenementen plaats. Zo zal je ongetwijfeld eens gaan werken tijdens de meest exclusieve concerten!  

EEN BIJBAAN TIJDENS CONCERTEN!

Wil jij werken tijdens grote concerten en wordt jij onze nieuwe collega? Plan jouw sollicitatiegesprek in! Nadat jij bent aangenomen neem je deel aan het opleidingstraject van Studentmedewerker.nl. Hierin wordt jij opgeleid tot een echte professional in het horecavak!

WERK SAMEN MET JE VRIENDEN!

Minimaal 18 jaar

Uitsluitend studenten die 18 jaar of ouder zijn, kunnen bij Studentmedewerker.nl aan de slag. 

HBO of WO student

Bij Studentemdewerker.nl werken wij voornamelijk met HBO en WO studenten, maar ook MBO studenten zijn welkom.

Ervaring in de horeca

Wij werken vooral mensen die al wat ervaring op hebben gedaan, maar natuurlijk ben je ook welkom als je niet zoveel ervaring hebt.

Studentmedewerker.nl
Studentmedewerker.nl
BD Executive Solutions BLOK

HEB JE NOG VRAGEN OVER EEN BIJBAAN BIJ STUDENTMEDEWERKER.NL?

Voel je niet bezwaard en neem gerust contact met ons op! Wij zullen je alle ins en outs vertellen over jouw werkzaamheden. Wat je kan verwachten en wat wij van jou verwachten. Dit kan via het contactformulier, via de mail of via een gesprek over de telefoon. 

Horecamedewerker

Horecabijbaan

Shortcuts

Copyright © 2019 Studentmedewerker.nl