Werken op evenementen en festivals

WERK TIJDENS DE LEUKSTE FESTIVALS!

Ben jij een echte festivalganger in de zomer? En lijkt het jou leuk om op een aantal van de meest vette evenementen te werken? Bij Studentmedewerker.nl kan het maar zo. In de zomermaanden kan je je inschrijven om te werken op héél veel verschillende festivals en evenementen. Wat is er nou leuker dan op festivals te zijn en tegelijkertijd geld te verdienen?

EEN BIJBAAN BIJ STUDENTMEDEWERKER.NL!

Werken op evenementen en op festivals? Wordt onze nieuwe collega en plan jouw sollicitatiegesprek in! Nadat jij bent aangenomen neem je deel aan het opleidingstraject van Studentmedewerker.nl. Hierin wordt jij opgeleid tot een echte professional in het horecavak!

Minimaal 18 jaar

Uitsluitend studenten die 18 jaar of ouder zijn, kunnen bij Studentmedewerker.nl aan de slag. 

HBO of WO student

Bij Studentemdewerker.nl werken wij voornamelijk met HBO en WO studenten, maar ook MBO studenten zijn welkom.

Ervaring in de horeca

Wij werken vooral mensen die al wat ervaring op hebben gedaan, maar natuurlijk ben je ook welkom als je niet zoveel ervaring hebt.

Studentmedewerker.nl
Studentmedewerker.nl
BD Executive Solutions BLOK

HEB JE NOG VRAGEN OVER EEN BIJBAAN BIJ STUDENTMEDEWERKER.NL?

Voel je niet bezwaard en neem gerust contact met ons op! Wij zullen je alle ins en outs vertellen over jouw werkzaamheden. Wat je kan verwachten en wat wij van jou verwachten. Dit kan via het contactformulier, via de mail of via een gesprek over de telefoon. 

Horecamedewerker

Horecabijbaan

Shortcuts

Copyright © 2019 Studentmedewerker.nl