Werken voor Studentmedewerker

WERKEN BIJ STUDENTMEDEWERKER.NL!

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

.

.

.

BD Executive Solutions BLOK

WERKEN OP FESTIVALS

Bij Studentmedewerker.nl werk je op de leukste evenementen. Daar valt ook werken op festivals onder!

Werken in de bediening

Loop jij het liefst in de zomer op verschillende terrasjes in de bediening? Of wil jij eens bij verschillende sterrenrestaurants werken?

1

WERKEN IN STADIONS

Tijdens (sport)evenementen in verschillende stadions is het jouw taak om de gasten een verzorgde avond te bezorgen.

WERKEN OP FEESTEN

Werk samen met je vrienden op veel verschillende evenementen in Nederland. Van privé-partijen tot aan de grootste festivals.

BD Executive Solutions BLOK

MET PLEZIER BEREIK JIJ MEER!

Wij zijn ervan overtuigd dat als je plezier hebt tijdens je bijbaan, je veel meer kunt bereiken. Zo vinden wij het belangrijk dat iedereen het uiterste uit zichzelf haalt. Tijdens je tijd bij Studentmedewerker.nl zal je daarom merken dat je intensief begeleid wordt door een mentor. Hij of zij zal regelmatig met jou om tafel gaan om te kijken hoe wij jou kunnen helpen met het ontwikkelen van jezelf. 

Zou je het leuk vinden om hogerop te gaan? Misschien wil je wel shift leader worden? Of wat dacht je van een stage bij ons op kantoor? Open en eerlijk naar elkaar! Dan zijn wij ervan overtuigd dat jij het maximale uit jezelf haalt tijdens jouw tijd bij Studentmedewerker.nl. 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Minimaal 18 jaar

Uitsluitend studenten die 18 jaar of ouder zijn, kunnen bij Studentmedewerker.nl aan de slag. 

HBO of WO student

Bij Studentemdewerker.nl werken wij voornamelijk met HBO en WO studenten, maar ook MBO studenten zijn welkom.

Ervaring in de horeca

Wij werken vooral mensen die al wat ervaring op hebben gedaan, maar natuurlijk ben je ook welkom als je niet zoveel ervaring hebt.

HEB JE NOG VRAGEN OVER EEN BIJBAAN BIJ STUDENTMEDEWERKER.NL?

Voel je niet bezwaard en neem gerust contact met ons op! Wij zullen je alle ins en outs vertellen over jouw werkzaamheden. Wat je kan verwachten en wat wij van jou verwachten. Dit kan via het contactformulier, via de mail of via een gesprek over de telefoon. 

BD Executive Solutions BLOK

Horecamedewerker

Horecabijbaan

Shortcuts

Copyright © 2019 Studentmedewerker.nl